Nieuws

900ste deelnemer opleiding Praktijkmanagement in zicht

Volgende week start er weer een nieuwe groep deelnemers met onze 7-daagse Basisopleiding. Samen met de deelnemers van onze Eénjarige opleiding zijn er tot nu 43 groepen gestart met een totaal van 871 deelnemers. Begin volgend jaar verwachten we dan ook de 900ste deelnemer te mogen begroeten.

17 Certificaten Basisopleiding uitgereikt

Wij feliciteren 17 deelnemers van de 7-daagse Basisopleiding, die  hun opleiding met succes hebben afgerond en 13 oktober 2022  hun certificaat in ontvangst hebben mogen nemen.

Basisopleiding vol

Onze 7-daagse Basisopleiding die start in februari is vol. Data van de volgende groep die later het jaar start, komen in november 2022 op onze website te  staan.

Stap budget

Wij verwachten dat onze aanvraag om in aanmerking te komen voor het STAP-budget, deze maand officieel wordt bevestigd door het CPION. 

Feestelijk nieuws

Wij feliciteren de 17 praktijkmanagers met het behalen van het wel verdiende diploma op HBO-niveau Praktijkmanagement in de huisartsenzorg van de Eénjarige opleiding. 

De éénjarige versus de basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Welke opleiding past bij mij?

De éénjarige versus de basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Welke opleiding past bij mij? In huisartsenpraktijken bestaat er een steeds grotere behoefte aan iemand die boven het niveau van de patiëntenzorg uitstijgt om de continuïteit te waarborgen en overzicht te houden. Waar de praktijkvoering eerder nog vaak opgepakt werd door… Lees verder »De éénjarige versus de basisopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Welke opleiding past bij mij?