Nieuws

Vervolgopleiding met 16 praktijkmanagers gestart

Afgelopen dinsdag (21 maart 2023) zijn er 16 praktijkmanagers gestart in Driebergen met de door CPION-geaccrediteerde Vervolgopleiding Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Wij wensen de deelnemers veel succes bij de voortzetting van de opleiding om hun diploma op HBO-niveau te behalen!

Update STAP-budget

We hebben goed nieuws! Er kan 17 maart a.s. STAP-budget worden aangevraagd voor al onze Opleidingen Praktijkmanagement.

Vijftien diploma’s Praktijkmanagement uitgereikt

Wij zijn verheugd over het feit dat we gisteren (21 februari 2023) weer 15 diploma’s hebben uitgereikt aan de deelnemers van onze Eénjarige opleiding HBO: Praktijkmanagement in de huisartsenzorg. Wij feliciteren hierbij alle nieuwe praktijkmanagers! Voor onze Eénjarige opleiding die start in september a.s.  zijn nu nog enkele plaatsen vrij.

Voor de negende keer Eénjarige opleiding Praktijkmanagment gestart

Afgelopen dinsdag, 24 januari, zijn we weer gestart met de 12-daagse Eénjarige opleiding Praktijkmanagement. Dit keer met 17 deelnemers onder leiding van groepsbegeleidster Jessica Leeuwenburg. We zijn erg blij dat Jessica ons team is komen versterken met kennis en kunde op het gebied van: Praktijkmanagement, Beleidsadvies, Samenwerking, Digitalisering en Projectmatig… Lees verder »Voor de negende keer Eénjarige opleiding Praktijkmanagment gestart

900ste deelnemer opleiding Praktijkmanagement in zicht

Volgende week start er weer een nieuwe groep deelnemers met onze 7-daagse Basisopleiding. Samen met de deelnemers van onze Eénjarige opleiding zijn er tot nu 43 groepen gestart met een totaal van 871 deelnemers. Begin volgend jaar verwachten we dan ook de 900ste deelnemer te mogen begroeten.

17 Certificaten Basisopleiding uitgereikt

Wij feliciteren 17 deelnemers van de 7-daagse Basisopleiding, die  hun opleiding met succes hebben afgerond en 13 oktober 2022  hun certificaat in ontvangst hebben mogen nemen.

Basisopleiding vol

Onze 7-daagse Basisopleiding die start in februari is vol. Data van de volgende groep die later het jaar start, komen in november 2022 op onze website te  staan.

Feestelijk nieuws

Wij feliciteren de 17 praktijkmanagers met het behalen van het wel verdiende diploma op HBO-niveau Praktijkmanagement in de huisartsenzorg van de Eénjarige opleiding.